Membre

Avís legal

El domini www.fissa.com.es és propietat de FISSA Abogados y Economistas

FISSA Abogados y Economistas
C/ Diputació, 262, 1r 1a
08007 Barcelona
(Tel.) +34 93 412 24 90
(Fax) +34 93 412 26 06
fissa@fissa.com.es
NIF/CIF B-61624540

Informació i continguts del lloc web

El text, els gràfics, les fotografies, els diferents documents i programes informàtics del web de FISSA Abogados y Economistas, en definitiva, el seu contingut, podrà ser modificat o canviat en qualsevol moment sense previ avís.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

FISSA Abogados y Economistas és titular de tots els drets de la propietat intel·lectual i industrial d’aquesta pàgina web. Aquests drets protegeixen els dissenys gràfics, el codi font de programació i la resta d’elements del web. En queden expressament exclosos els programes informàtics que es puguin obtenir mitjançant el web o la informació que s’enllaça a webs externes a la de FISSA Abogados y Economistas.

S’autoritza l’activitat de descarregar i emmagatzemar en el disc dur de l’usuari del web la informació continguda i que és propietat de FISSA Abogados y Economistas sempre que no se la modifiqui, distribueixi (sigui quin sigui el mitjà), reutilitzi, copiï (sigui quin sigui el mitjà) plagiï, etc. per a fins de caràcter públic o comercial sense l’autorització per escrit de FISSA Abogados y Economistas.

Les actuacions que vulnerin les disposicions anteriorment descrites poden constituir un delicte contra els drets de la propietat intel·lectual i industrial protegits per la Llei de la Propietat Intel·lectual i poden donar lloc a delictes tipificats en el vigent Codi Penal.

No serà responsable en cap cas de les possibles infraccions que en matèria de propietat intel·lectual o industrial pugui cometre qualsevol USUARI del web.

Enllaços a altres webs

FISSA Abogados y Economistas proporciona l’accés a altres webs de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar de l’existència d’altres fonts d’informació a Internet. FISSA Abogados y Economistas no és responsable ni del contingut d’aquests webs ni del resultat obtingut per l’usuari si hi accedeix. L’única responsabilitat de FISSA Abogados y Economistas és assegurar-se que aquests enllaços funcionin correctament.

Enllaços des d’altres webs

Els usuaris i en general qualsevol persona física o jurídica que es proposi establir un hiperenllaç entre les seves pàgines web i el web de FISSA Abogados y Economistas a qualsevol dels seus canals, ho podrà fer sense necessitat d’autorització prèvia per escrit per part de FISSA Abogados y Economistas i sempre que es respecti l’estructura de la part del web de FISSA Abogados y Economistas on enllacin. No podrà reproduir continguts del web de FISSA Abogados y Economistas dins del seu web.

Establir un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre FISSA Abogados y Economistas i el propietari de la pàgina web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de FISSA Abogados y Economistas dels seus serveis i continguts.

Protecció de dades personals

De conformitat amb allò que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, el responsable del lloc web, en compliment d’allò que disposen els articles 5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris del lloc web que facilitin ara o més endavant les seves dades personals, que aquestes seran incorporades en un fitxer automatitzat que està degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Els usuaris, mitjançant l’enviament de les seves dades a través del formulari de contacte, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part del prestador per a tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que realitzi l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posin a disposició de l’usuari en el lloc web de la companyia.

El prestador informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies, i que sempre que s’hagi de fer algun tipus de cessió de dades personals, es demanaria prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels titulars.

Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatòries, ja que són necessàries per a la prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas que no es facilitin totes les dades, el prestador no garanteix que la informació i serveis que es donin siguin completament ajustats a les seves necessitats.

El prestador garanteix en tot cas a l’usuari l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, en els termes que estableix la legislació vigent. Per això, de conformitat amb allò que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) podrà exercir els seus drets trametent una sol·licitud expressa, juntament amb una còpia del seu DNI, a través dels següents mitjans:

1. E-Mail: fissa@fissa.com.es
2. Correu postal: carrer Diputació 262, 1r 1a planta, 08007 Barcelona (Spain

De la mateixa manera, l’usuari podrà donar-se de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats fent clic en l’apartat donar-se de baixa de tots els correus electrònics enviats pel prestador.

De la mateixa manera, el prestador ha adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessàries per a garantir la seguretat i la integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per a evitar-ne la pèrdua, l’alteració i/o l’accés per part de tercers no autoritzats.

Ús de galetes

El lloc web del prestador pot utilitzar galetes (petits arxius d’informació que el servidor envia a l’ordinador de qui accedeix a la pàgina) per a portar a terme determinades funcions que es consideren imprescindibles per al correcte funcionament i visualització del lloc. Les galetes utilitzades pel lloc web s’associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per si mateixes les dades personals de l’usuari.

En navegar per aquest web l’usuari està acceptant que es puguin instal·lar galetes en el seu terminal i que ens permeti conèixer la següent informació:

Informació estadística de l’ús del web i preferències d’idioma.

Tipus de galetes utilitzades

Aquest web utilitza tant galetes temporals de sessió com galetes permanents. Les galetes de sessió emmagatzemen dades únicament mentre l’usuari accedeix al web i les galetes permanents emmagatzemen les dades en el terminal perquè s’hi accedeixi i siguin utilitzades en més d’una sessió.

Segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes a través de les galetes, el web pot utilitzar:

Galetes tècniques

Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través de la pàgina web o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi hagi. Per exemple, controlar el tràfic i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so.

Galetes de tercers

En algunes pàgines web s’hi poden instal·lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis oferts. A tall d’exemple, serveis estadístics de Google Analytics.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per tal que l’avisin de la recepció de galetes i per a impedir que s’instal·lin en el seu equip. Consulteu les instruccions i manuals del vostre navegador per a ampliar aquesta informació. A continuació els facilitem les instruccions dels navegadors més utilitzats.

Per a ajustar els permisos relacionats amb les galetes en el navegador Google Chrome:

 • Faci clic en el menú situat en la barra d’eines.
 • Seleccioni Configuració.
 • Faci clic a Mostra opcions avançades.
 • En la secció ‘Privacitat’ faci clic en el botó Configuració de contingut.
 • En la secció de galetes es poden configurar les opcions.

Per a ajustar els permisos relacionats amb les galetes en el navegador Mozilla Firefox:

 • En la part superior de la finestra de Firefox faci clic en el menú Eines.
 • Seleccioni Opcions.
 • Seleccioni el panell Privacitat.
 • En l’opció Firefox podrà escollir Usar una configuració personalitzada per a l’historial per a configurar les opcions.

Per a ajustar els permisos relacionats amb les galetes en el navegador Internet Explorer 9:

 • En la part superior de la finestra d’Internet Explorer faci clic en el menú Eines.
 • Seleccioni la pestanya de Seguretat i utilitzi l’opció Eliminar l’historial d’exploració per a eliminar les galetes. Activi la casella galetes i, a continuació, faci clic a Eliminar.
 • Seleccioni la pestanya de Seguretat i accedeixi a Configuració. Mogui el control lliscant totalment cap amunt per a bloquejar totes les galetes o totalment cap avall per a permetre totes les galetes. Després, faci clic a Acceptar.

En cas de bloquejar l’ús de galetes en el seu navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

En alguns navegadors es poden configurar regles específiques per a administrar galetes per lloc web, la qual cosa ofereix un control més precís sobre la privacitat. Això significa que es poden inhabilitar galetes de tots els llocs, llevat d’aquells en què es confiï.

Llei aplicable i jurisdicció

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb aquest lloc web o de les activitats que s’hi desenvolupen, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts. Per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús, seran competents els jutjats i tribunals de Barcelona.